Garage varme – praktisk og billig

En typisk to bil garage repræsenterer ca. 20% af den anvendelig plads i et gennemsnitligt hjem. Derudover er der i øjeblikket mere end 40 millioner enkelt familie boliger garager i USA Men faktum er, garager er blot de mest underudnyttede rum i hjemmet, især i vintermånederne. Hvorfor? Der kan være mange grunde, men en af de mest oplagte er at garager typisk overs koldt om vinteren, hvilket gør dem ubehageligt at bruge til andre formål end parkering biler og opbevaring værktøjer.

Inden for de seneste 10 år denne negative opfattelse af garagen har ændret sig dramatisk. Climatizing garage er blevet meget mere end en eftertanke. Faktisk er Isolations og yde anden form for varmekilde i garagen blevet en prioritet for mange boligejere.

“Der er et tryk blandt beboelsesejendom entreprenører til at tilbyde deres kunder mulighed for at give den nye homebuyer garage varme”, siger Matt Workman, af Infra-røde produkter Supply, Inc., beliggende i Draper, Utah. “I virkeligheden, når indstillingen af builder, homebuyer vil næsten altid vælge at have kontrahenten isolere garage sammen med resten af hjemmet under konstruktionsfasen. Derudover når opgivet valgmuligheden, vil homebuyer mindst vælge en gas linje forbindelse og/eller de nødvendige elektriske forbindelser til at håndtere et varmeapparat – med tanken om at have et varmeapparat installeret senere. Nu er oftere end nogensinde, en garage vandvarmer installeret under de sidste faser af hjem byggeri. Det er en herlighedsværdi husejere ønsker og en ekstra fortjeneste incitament for bygherre.”

“Der er mange praktiske grunde til at varme garagen” hedder Mr. Workman, “herunder mekanisk vedligeholdelse, fryse kontrol, hobby, fritid (bordtennis eller motion), pet komfort, træ arbejde eller blot at være i stand til at klatre inde i en varm bil på en bitter kold dag. For mænd mere end kvinder, garagen er et fristed – et sted at komme væk, rode rundt og mindre reparationer. For kvinder og ophold i hjemmet moms, kan det være et tilflugtssted for motion eller blot et sted at sende børnene til at hoppe en bold eller spille spil.” Mange husejere gå endda meget langt for at gøre garagen lyst bolig plads i hjemmet ved at installere forsænket belysning, lukket kabinet opbevaring og endda en vask. Male vægge og gulve og tilføje lidt udsmykning touch kan også gøre garagen en mere indbydende – et sted, hvor man ønsker at brugt mere tid.

For eksisterende boligejere samt synes der at være en øget interesse i at opgradere og forbedre “livability” i garagen. En af grundene er, at hjemme priser er steget kraftigt på tværs af nationen, gør et skridt ind i en større hjem impratical eller uopnåelig for mange familier. I stedet for at flytte til større boliger, vælger mange at blive sat og maksimere udnyttelsen af rummet i deres eksisterende hjem. I disse tilfælde er en lille investering i opgraderinger til garagen ganske praktisk, især når de overvejer omkostningerne ved et nyt realkreditlån og tilhørende udgifter til flytning. En opvarmet, swimmingpools garage kan give bare at lidt ekstra plads til at sprede og gøre garagen nyttige året rundt.

En af de store bekymringer, folk måtte have med varme deres garage koster. Den gode nyhed er der er mange måder at varme en garage til at passe næsten ethvert budget. Indstillinger omfatter gas tvungen luft (Varmeventilatorer), elektrisk varmluft, direkte aftræk væg varmeapparater, infrarød tube ovne og udluftning gratis varmeapparater. Priser kan variere fra $450.00 til $2,500.00(installed), afhængig af garage størrelse og type af varme apparatet. (Forfatteren til denne artikel anbefaler kraftigt et apparat, der er CSA godkendt til beboelsesformål. Bærbare propan eller Petroleum ovne i en vedlagte garage er ikke sikker, især ved tilstedeværelse af benzin dåser, opløsningsmidler og andre produkter, der kan udgøre en brandfare bør der være et spild på garage gulv. En permanent Varmelegeme monteret højt på væggen eller suspenderet fra loftet tilbyder den bedste sikkerhed og placerer varmelegeme ude af vejen for køretøjer og mennesker passerer igennem).

En af de billigste og mest populære varmelegemer på markedet er Heatstar H25N aftræk gratis garage varmelegeme ved Enerco. Dette er en infrarød radiant heater designet specielt til beboelse garager og små butikker. Det er udluftning gratis, sikker, og kræver ingen elektricitet. Blot hænge varmer og køre gas linjen og du er færdig. Andre ovne er dyrere og kræver ekstra arbejdskraft. Disse omfatter varmluft i både gas og el. Gas tvinges luft varmeapparater (også kaldet Varmeventilatorer) er loftet suspenderet og kræver en flue på ydersiden og 110V elektrisk strøm, mens elektrisk varmluft ovne kræver ingen udluftning på alle endnu kræve 240V elektriske hook-up.

Større fritliggende garager eller butikker kan bedst egnet til en Gasovn infra-red tube, som også kræver en udenfor flue. I modsætning til varmluft ovne, men udluftet tube ovne virksomhed bygger på princippet om infrarød (strålende) energi og er meget roligere og mere effektivt at operere. Og fordi tube ovne ikke blæse luft, udkast er stort set elimineret, at skabe et mere behageligt miljø.

Med hensyn til operationelle omkostninger er det mest praktiske, boligejer kan gøre isolere. Isolere godt! Det er nemmere at gøre før ark vuggende væggene, men selv limet på skum eller blå board kan gøre en dramatisk forskel i opskæring ned varmetab. Desuden kan en billig døren segl (tilgængelig fra de fleste garage døren leverandører) skære ned på infiltration af kold luft spaertræ.dk udefra omkring omkredsen af overhead garage door. Også, eventuelle lækager fra mand døre og vinduer til fri skal være forseglet. En godt isoleret garage kan reducere varmetabet ved mindst 90% sammenlignet med en uisoleret garage. Det betyder at din vandvarmeren ikke skal køre så ofte for at opretholde komfort og omkostningerne til at fungere kan være småører en dag.

Uanset ens grunde for at tilføje varme til garagen, er der nu et væld af praktisk og billig varme løsninger til at gøre det. Der er flere companys i USA, der specialiserer sig i garagen opvarmning. De kan være meget nyttigt i dimensionering og anbefale et system egnet til boligejere specifikke krav. For mere information, besøg eller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.