7 væsentlige Økonomi Tips til din 30s

Vi er den eneste internationale samtale om de skiftende roller af mænd i det 21. Ved tildeling af midler til andre typer af virksomheder, side business, alternative investeringer, eller bare at sætte afsat penge i en opsparingskonto, giver du dig selv nogle vejrtrækning værelse. Hvis du har brug at lukke sin butik for nogle grund, vil ikke alle dine personlige aktiver have været tragt i en mislykket business.

Bruge penge på oplevelser i stedet for ting. Dette har vist sig for at gøre folk gladere i det lange løb. År nede ad vejen, vil du huske turen du tog mere end den pung, du har købt. Det var svært for mig i første omgang, men som jeg har vænnet sig til det, min tankegang har flyttet for at prioritere oplevelser, som har gjort mere meningsfuld minder for mig.

Har et sæt tid til at gennemgå din økonomi og med din ægtefælle. Du skal gennemgå og revurdere om hvad du laver er i orden. Du skal foretage ændringer som ændringerne liv. Jeg gerne gennemgå mine penge hver uge, så der er mindre at gå på hvert møde, men du kan beslutte, hvad virker for dig – månedlige eller kvartalsvise kan passe med dit liv bedre afhængigt af hvor du er økonomisk. Pointen er at ikke sæt det og glemme det. Din økonomi skal revideres med jævne mellemrum.

Du kan starte i den første uge af januar ved at sætte $1 i en sparegris eller opsparingskonto. Derefter øge din opsparing ugentligt baseret på de tilsvarende tal for den pågældende uge. For eksempel, under den anden uge af januar vil du gemme $2 for den pågældende uge, $3 for den tredje uge, og så videre. Når December ankommer du vil ende op spare $49, $50, $51 og 52 $ pr. uge. Dette vil være lig med en besparelse på $1,378 ved udgangen af året.

Det bedste udbytte får du nogensinde er et selskab match på Pension, så hvis du kan på alle har råd til det, bidrager nok til din pensionering til at få den fulde match. Det er ofte 1-til-1, som er fantastisk, da det er et afkast på 100%; Men selvom det er 2-til-1, der er en 50% afkast, hvilket er fantastisk. Tage den fulde match på Pension!

Tjekke dem for at sikre der ikke er støv tilstopning dem, og at de er forholdsvis ren. Kig bag apparaterne, og bruge din støvsuger til forsigtigt klar væk støv. Tjek alle ventilationsåbninger, især på køleskabe, tørretumblere, og opvarmning og afkøling enheder. Mindre støvet har du blokerer mekanikken i disse enheder, jo mere effektivt vil de køre (så du sparer på el-regningen) og jo længere de vil vare (så du sparer på omkostninger til udskiftning).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.