Tips om at spare penge og energi i hjemmet

Uanset om det er toilet uddannelse tjekket dine børn, besparelser på skat eller at få din sundhed ud gratis, forummet er fuld af top tips for familier. Hvis du er ny til webstedet, første Tjek de store familie besparelser; Giv dig selv en penge Makeover at sikre du får den bedste deal på alle dine finansielle produkter, og ikke betaler over odds for forsyningsselskaber. Jeg elsker seriøst dette indlæg. Læs hvert ord og lært et par ting. Jeg har aldrig hørt om Sprogmappen, men jeg er off at tjekke det ud. Vi er temmelig forkælet at Ryans arbejdsgiveren betaler 100 procent af alt for sygeforsikring for os alle. (Det er faktisk sindssyg, når jeg tænker på det faktum, at vi aldrig har betalt præmier.) Men det er på min liste at shoppe rundt for bil/ejendom forsikring. Vi elsker vores agent, men det er på tide at få lidt konkurrence i her. Jeg for nylig fik en anden internetudbyder og var i stand til at gemme $15/ month, få hurtigere internet og tilføje grundlæggende kabel. Vi behøvede ikke kabel, men det var ikke tilgængelige uden det.

Du er ikke ud af kniben, når det kommer til budgettering selv. Nu er det tid til at gøre en bedste gæt om, hvad din drink efter college budget kan være. Gøre nogle forskning for at give dig selv en ballpark tal for visse fælles udgifter og entry-level gennemsnitsindkomsten i dit område.

Også, hvad angår skære dit eget hår går, jeg gjorde det, for mens DH var i grad skole for mig… Jeg ville gå få en rigtig god, kort snit, så trim efter behov til det var indlysende, at en professionel klip var nødvendigt… Jeg tror jeg gik hver 6-7 måneder. Og med små børn, det er ret nemt at lade piger hår vokse ud, eller trimme pandehår… Jeg ofte tænkt, at tager en hår opskæring klasse på en lokal skole og købe god hår skære redskaber ville være en glimrende ting for nogen at do… og en mulig side besættelse hvis du behov for at skaffe kontanter.

Hvis der er en ung chauffør på din politik, der er en god elev, har taget en drivere uddannelse kursus eller er væk på college uden en bil, kan du også berettiget til en lavere sats. Men en vigtig ting at huske er, at nøglen til besparelser ikke nødvendigvis får rabat, men den endelige pris. En virksomhed, der tilbyder nogle rabatter kan stadig have en lavere samlet pris.

Dette virker som en mærkelig måde at spare penge, men tænker over det. Hvis du tilbringer tid med de mennesker du elsker mest og kommer til nogle konsensus om dine drømme, bliver det nemt for jer alle til at planlægge det. Sat en stor, dristige mål sammen og opmuntre hinanden til at være finansielt passe – snart, vil du finde du gør det naturligt og dine drømme kommer tættere på end nogensinde.

Prøv også at tage nok kontanter fra din konto til at vare du en uge uden at bruge dit hævekort. Du vil blive overrasket over hvor hurtigt du er tør for kontanter, og snart vil du finde dig selv skære de lidt ekstra, der har koster mere end du indså.

Du vil bare sørg for at du dækker hvert af disse områder. Så hvis du ikke ved ret meget om opsparing og investering, kan der være et område hvor du skal presse dig selv en smule. Sat en konkret læring mål, og forankre det på en bestemt tidsperiode. For eksempel, at mindst to seminarer om året, lytter til en podcast hver uge, eller læse en privatøkonomi bog hvert kvartal, måske endda i en bog klub dedikeret til penge. Have det sjovt med dette. Udvid din selvtillid og evner, og tjene penge en kilde til positiv vækst, både personlige og finansielle.

Sinke din internet-service. Jeg gik til indstillingen langsommere internet service med min kabel-selskab og gemt $15 pr måned. Og jeg har ikke bemærket en forskel, når de surfer på internettet. Medmindre du konstant streaming eller spiller high-definition video spil, vil du sandsynligvis ikke enten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.