Studerende til millionær

Så du vil gerne vide, hvordan rige arbejde mindre men holder på at gøre meget mere end den gennemsnitlige medarbejder. Men der er nogle juridiske og legitime måder at rigdom at mens ikke så hurtigt “er hurtig nok til at hjælpe dig med at få, hvor du vil hen, således at al din tid er ikke suges væk, og du er i stand til at nyde din rigdom, mens du er stadig unge nok til virkelig leve det gode liv.

De fleste af de klienter, jeg taler om i real estate side, er i olie og Gas, men de alle ejer fast ejendomsinvesteringer (med mig) har lager i forskellige virksomheder, ingen af dem har 1 business (de har en struktur til at køre de andre) har investeret i andre comp Willy, og er konstant på udkig efter og skabe muligheder for at vokse deres porteføljer.

Hvad virkelig overrasket mig og forlegen mig på samme tid, var en af mine første møder med en temmelig velhavende dame, og jeg var pyntet i min designer gear, tænkte jeg så stor, og hun-hun var meget mere beskedne, og gjorde ikke bære designer navne på hendes ærmer lån penge rentefrit.

Hvis du har en masse af gæld, skal du oprette en plan for at komme ud fra under det. Det største problem om gæld er, at det kan lade os insolvent ved udgangen af måneden, især når gældsbetjeningen udskiftet adskillige gange indkomsten, en situation, at mange mennesker ofte befinder sig i.

Hvad det forvandlet til er en fascinerende succeshistorie, som du kan læse om her Jennifer arbejder deltid timer som en Stella & Dot Stylist til at foretage en fuld tid indkomst gøre noget kreativt og spændende, at virkelig haner i hendes styrker og interesser.

Og hvis du nogen lige er startet ud på udkig efter en måde at investere, det bedste ved egenkapital er, at du kan starte i det små: du behøver ikke et stort lager af kontanter til en udbetaling på en ejendom eller behøver du snesevis eller hundredvis af tusindvis af dollars i start-up indbygger l for en virksomhed.

Når du har købt dit eget hus eller lejlighed, vil du sandsynligvis betale mindre hver måned i afdrag end du havde forking på husleje, og du rent faktisk har et sted på din helt egen i slutningen af det. Historisk set har følge priserne på fast ejendom en stærkt opadgående tendens så du virkelig investerer i din fremtid.

Sure de personer alle havde talent, men du kan også gøre penge mimer, fortune fortæller og stående helt stadig mens dækket i sølv maling (selvom vi gætte, at sidste indebærer masser af smart-ass børn gå af og stansning du i nødder).

Uanset om du har bare en time om dagen eller hvis du er villig til at arbejde 40 til 50 timer om ugen på toppen af dit fuldtidsjob, er der mange muligheder når det kommer til at tjene flere penge. Gør klog investeringsvalg vil hjælpe dine penge til at stå sin prøve af tid – AKA inflation, din største rigdom fjende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.