Sikkerhedsfunktioner og kabinetter – En guide til nye trampoliner

Der er mange grunde til at købe en familie trampolin. Ikke alene er det et sikkert legetøj, der vil give dine børn timevis af sjov, men de kan også bruges til motion. Hvis du hopper på en almindelig trampolin og derefter tager dig tid til at træne eller spille på den i parken, er du mere tilbøjelige til at holde dig i form som følge heraf. Du kan endda opleve, at dine børn nyder at hoppe på en. Her er et kig på hoppe dele af en trampolin og nogle ting at overveje, når de køber.

Der er dybest set to dele til en familie trampolin, den runde trampolin og dobbeltskallen. Den runde trampolin har en lang ramme lavet af metal, der står oprejst, normalt med tre ben i hver ende. Nogle gange kaldes en “trehjulet cykel” af trampolin brugere, den runde trampolin normalt har en stål fjederpude fastgjort til bunden, så det kan hoppe op fra gulvet. Hoppe på en rund trampolin giver en hoppe, der svarer til fra en basketball hoop, men med mindre modstand.

En dobbelt shell trampolin er ligesom en rund en, bortset fra rammen af enheden er lavet af to stykker i stedet for et enkelt stykke. Hvert stykke har en fjederpude under sig. Rammen af dobbeltskal trampolin vil højst sandsynligt have en lille platform, der giver dig mulighed for at hoppe. Nogle af designene har en klatreflade, hvor du kan klatre op og ned. Når du hopper på denne type familie trampolin, kan du bruge en stige, eller du kan bare kick off af siden.

En anden overvejelse, når du køber din familie trampolin til nedgravning er vægt kapacitet. Selvom en trampolin med en højere vægtkapacitet er dyrere, har de tendens til at vare længere. De er også meget sikrere for familiemedlemmer af alle vægte. Fjedrene i de fleste trampoliner er i stand til at holde en meget større mængde vægt end hvad producenten hævder. For eksempel ville en gennemsnitlig størrelse familie være i stand til at hoppe på en tre hundrede og halvtreds pund trampolin i fire timer i træk uden problemer.

En af de bedste sikkerhedsfunktioner, du kan tilføje til din families trampolin, er sikkerhedskabinetter. Mange sikkerhedsskabe til at hoppe på en trampolin kommer med en stige fastgjort. Disse sikkerhedsfunktioner er især vigtige, hvis dit barn skal bruge den nye trampolin i længere tid, da det er en meget almindelig ulykke at falde af en stige. Du kan købe indhegninger, der også forhindrer dit barn i at rulle ud på jorden eller lande oven på andre mennesker, hvilket er en anden almindelig årsag til ulykker.

Der er mange forskellige modeller af familie trampoliner, som du kan vælge imellem, så det er vigtigt, at du tager dig tid og se på alle dine muligheder, før du træffer en beslutning. Det er vigtigt, at du finder den rigtige størrelse til dine børn, så de kan bruge den sikkert og komfortabelt. Du kan endda købe en brugt trampolin, hvis du ikke føler, at du har råd til de bedste trampoliner på markedet. Ligegyldigt hvilken model af trampolin du beslutter dig for at købe, er du sikker på at få mere, end du regnede med, når du investerer i en ny trampolin til din familie. Sikkerhedsfunktioner og kabinetter er let føjes til trampoliner, så du er sikker på at få en bedre investering for dine penge, når du køber en ny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.