Hvordan at spare penge på Gas pumpe

Når du har din privatøkonomi hus i bestille et andet område af finansiering, væve personlig investering, som en udfordring. Hvordan finansierer du store mål som pensionering? Personlig investering er svaret, så her er nogle investere tips til at hjælpe dig med at undgå katastrofen. For recept meds tages regelmæssigt, Spørg din doc for en tre-måneders forsyning er Oftentimes dermed billigere end at købe måned for måned. Jeg vil gerne tilbyde en enkel idé at få dig i gang – i virkeligheden, det er den samme idé, jeg giver, når folk spørger mig om Velgørenhedsformål.

Elske ideerne!! Jeg gør mange af dem, men jeg har ikke tænkt i kogende vand i mikrobølgeovnen! Vil være gør, og det fyldt vandflaske i toilettet (faktisk så på tv show Cheapskates en mand sætter en mursten i hans). I de fleste tilfælde er det billigere at vedligeholde noget end at vente på at bryde og derefter reparere den. Det omfatter alt fra din bil til din sundhed.

Disse privatøkonomi tips vil gøre dig udforme en finansielt beredskabsplan. Her er nogle punkter til at tænke på for dig at håndtere finansielle nødsituationer, der opstår før eller senere i dit liv. Springe over den nye bil. En ny bil er en faldende aktiv. Det falder i værdi af noget som 20-30% i det første år. Hvis du ikke kan spare penge, har du ingen virksomhed køber et nyt køretøj.

Sparepærer frigive faktisk mindre kviksølv i miljøet end glødepærer, som det fremgår af betænkningens Energy Star af den amerikanske regering. Grundlæggende oprydning instruktioner er også i rapporten. Tilbagebetale gæld. Hvis du beskæftiger sig med gæld, fokusere på lån med de højeste rente først, såsom kreditkort gæld. Lave de mindste betalinger på enhver anden gæld.

Er du syg og træt af problemer, penge og ønsker at endelig få din finanser i form i år? Disse tips vil hjælpe! Køb brugt lærebøger når det er muligt. Prisen på lærebøger kan være skandaløst, men brugte bøger kan være havde for omkring halvdelen af udgifterne. Dette er en fantastisk måde at strække din college midler.

Theresa Soriano vil ikke købe de dyrere blyant viskelædere, for eksempel, bare fordi de reklamere for mindre udgydelse end traditionelle viskelædere. Han ikke får 10 dollar gel penne,”siger hun. Ian har lært at gøre dette og har fået mig nogle ret cool ting, (som jeg havde brug for, naturligvis) til en rigtig god pris. Mine favoritter var The komplet Tightwad Gazette købte brugt på Amazon og en støbejern hollandsk ovn fandt han på en yard salg.

Dette er en stor privatøkonomi tip til folk der kan lide at gå for at spise. I stedet for at vente, indtil du kommer til restauranten hen til pådømme hvad at bestille, planlægge dit måltid før tid. Tjek deres menu online, før du går. Mange gange, ender vi med at betale mere end skal vi på grund af apati og vane. Hvis vi ændrer vores outlook hvis du vil se alt som en mulighed for at spare penge, det kan revolutionere vores budgetter-uden at tilføje en enkelt ekstra dollar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.