8 investere regler, der kan gøre dig rig

Aktiemarkedet investere føles hård går lige nu. Glem ikke billig indeksfonde, som spore marked benchmarks såsom ASX200 eller andre investeringsforeninger, der tilbyder blandinger af investeringer. Der er ingen konto minimum på motiv til at investere i enkelte bestande eller EFTs, men for at begynde at investere i et motiv (en kurv med op til tredive bestande eller EFTs) du skal bruge et minimum balance på bare $300.

Jeg var at kontrollere plakater ud på Investorshub da jeg fandt siden triple nul og Sub penny diagram spiller. Alt for ofte investorer tror af aktier som blot en handel køretøj, og de glemmer at bestanden repræsenterer ejerskab af en virksomhed. Og folk sidder fast med disse investeringer.

Korrekt kræver læsning og fortolkning af den årlige rapport fra virksomheden skarpe analytiske færdigheder og erfarne dom af investor (jeg forstår, at du er en novice, men læsning hvordan succesrige investorer investere vil vise dig, hvordan det gøres). Oplysninger er magten ikke kun i diplomati, krig, forhandlinger, handel, erhverv, politik eller forretning, men selv så meget mere med at investere.

Jeg er i den finansielle sektor… Jeg kan fortælle dig nu, når markederne tanked i løbet af oktober 2008, folk med mindre end (ca.) 100k opførte sig væsentligt forskellige fra investorer med 100 k + i markedet. Fra nuværende niveau tyder historie afkast til investorer i de næste 20 år vil sandsynligvis blive lavere end højere.

For at blive rig i en kort tid, er det mere sandsynligt, hvad du skal gøre er at gå ind i erhvervslivet. Og følgende at filosofi vil koste dig store muligheder for at tjene penge at investere i Bitcoin, Ethereum eller andre aktiver. Når du investerer i aktier, investerer du i et enkelt selskab, som har sin iboende risiko.

Men ikke desto mindre, at ikke have maven for det, og at have investeringer negativt påvirker ens liv, er legitime og værd at kigge på. Jeg ved det… Jeg får at… Jeg er ikke debatterer, over en lang periode af tid, de fleste mennesker gør meget godt for sig selv i markederne.

Følgende tabel beskriver bane af denne persons investeringsportefølje over tid. I virkeligheden, hvis du tager cirka en time eller to af din tid nu lægge grundstenen, du er 95% af vejen til at blive en aktiemarkedet millionær. Forvalterne tror den eneste gange prisen for en investering bør sagen er på dagene af køb og salg.

Men, min professor rådgivning for at bruge andre folks penge “er, tror jeg, hvad adskiller de meget rige fra resten af os. Det betyder, at de har en metode så godt, at de konsekvent kan slå markedet ofte nok til at blive rig i en kort periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.